Pecsi Tudakozó

Keresés eredménye:  szaniter tevékenységre Baranya megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Épületgépészeti Bolt Pécs

Minden ami fürdőszoba és épületgépészet!

Mi a Csofém Bt. épületgépészeti termékeket forgalmazó, pécsi székhelyű cég vagyunk. Több évtizedes múltunk és a rengeteg vásárlónk elégedettsége garancia neked is, hogy olyan minőségi termékekhez jutsz hozzá általunk, amivel hosszú évekig elégedett leszel.
Mi, itt a Csofém Bt-nél nap, mint nap azon dolgozunk, hogy minőségi termékeink számodra is elégedettséget és örömet okozzanak az év minden napján. Nagy öröm számunkra, ha Te is minket választasz. Ha kérdésed, észrevételed van vagy szeretnél egy jót beszélgetni velünk, bátran oszd meg gondolataidat itt az oldalon. Sokat segítesz nekünk, ha termékeinkkel kapcsolatban is küldesz visszajelzést felénk. Bízunk benne, hogy sok hasznos információt adhatunk neked, és velünk tartasz.
 
Pécs, Nagyárpádi út 13/c. 06 (72) 438-407
Pécs, Bajcsy-Zs. u. 14-16. 06 (72) 314-586
Budapest, VIII. ker. Korányi Sándor u. 30. 06 (1) 789-2419
 
Épületgépészeti Bolt Pécs
 

Tevékenységek:

épületgépészeti bolt Pécs, épületgépészeti bolt Budapest, csaptelep, szaniter, mosogató-tálca, szerelvények, fürdőszoba bútorok, épületgépészet, fürdőszoba, Szaniterek, csaptelepek, konyhatechnika, radiátor, Szerelési anyagok, bojlerek, gázkazánok, kádak, mosogató tálak

Telephelyek, elérhetőségek:

7631 Pécs, Nagyárpádi utca 13/C.
Telefon: 06 (72) 438-407

Kapcsolat