Pecsi Tudakozó

Keresés eredménye:  gipszkartonozás Komló tevékenységre Baranya megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Gépi vakolás Pécs és környéke, Gipszkartonozás Pécs és környéke

Gipszes és cementes gépi vakolás 15 éves tapasztalattal rendelkező egyéni vállalkozók gépi vakolást vállalnak!
A sok külföldön csak kizárólag gépi vakolással eltöltött idő garantálja a maxmimális hozzáértést, szakmai tudást és megbízhatóságot.
Fő profilunk a gipszes vakolat, aminek számos előnye van a cementes vakolattal szemben. Ilyen például az otthonában lévő levegő páratartalmának szabályozása, ami abból áll, hogy a gipsz tulajdonságainak köszönhetően télen és nyáron közel egyformán tartja az optimális páratartalmat. Nagyon fontos előnye még a vakolat felület minősége, ami azt jelenti, hogy nem kell a befejezett falakat külön glettelni és csiszoni.
A kész vakolat festhető állapotban van. Így igazából a festés árán sokat lehet megtakarítani. A gipszes vakolat egy hátrányát említeném, hogy a vakolat anyagára magasabb mint a cementes vakolaté. Viszont egy igényesen és tudatosan megépített házban messzemenően előnyösebb a cementes vakolásnál. A cement és a gipszes vakolat egyaránt Baumit és LBknauf anyagokkal végezzük. Baumit glettputz gipsz, Baumit MPI25 és 30 cement, LBknauf 501-es cement.

Előre is köszönjük éfeklődését!

Gépi vakolás Pécs és környéke, Gipszkartonozás Pécs és környéke

Tevékenységek:

cementes gépi vakolás, gépi vakolás Baranya megye, gépi vakolás Dombóvár, gépi vakolás Harkány, gépi vakolás Kapuvár, gépi vakolás Komló, gépi vakolás Mohács, gépi vakolás Siklós, gipszes gépi vakolás, gipszkartonozás Baranya megye, gipszkartonozás Dombóvár, gipszkartonozás Harkány, gipszkartonozás Kapuvár, gipszkartonozás Komló, gipszkartonozás Mohács, gipszkartonozás Pécs, gipszkartonozás Siklós, gépi vakolás Pécs

Telephelyek, elérhetőségek:

7600 Pécs,
Mobil: 06 (30) 532-4256
Email: 
Email

Kapcsolat